Βράβευση της ΝΙΚΟ – HELM HELLAS στα “Diamonds of the Greek Economy 2019”

Βράβευση της ΝΙΚΟ – HELM HELLAS στα “Diamonds of the Greek Economy 2019”

posted on 12-07-2019

Last Updated on July 29, 2021 by Maria Forti

Βράβευση της ΝΙΚΟ – HELM HELLAS στα “Diamonds of the Greek Economy 2019”

Η εταιρεία μας βραβεύτηκε φέτος στον καταξιωμένο θεσμό επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2019 που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου 2019 στο Grande Bretagne Hotel Athens, παρουσία επιχειρηματιών και εκπροσώπων των σημαντικότερων επιχειρηματικών φορέων της χώρας. Στην εκδήλωση παρενέβησαν οι κκ Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Τρύφων Αλεξιάδης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Μπίτσιος, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΔΣ. του ΣΕΒ, Σταύρος Κωνσταντάς, διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Βασίλης Σπανάκης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Τέα Αντωνίου, μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Παραγωγής.

Οι βραβεύσεις στηρίχθηκαν σε αυστηρή αξιολόγηση 10.000 (εκ των σημαντικότερων βάσει κύκλου εργασιών) επιχειρήσεων η οποία κατέληξε στην παρουσίαση των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εταιρειών βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών μεταξύ των οποίων: η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κ.ά. Το βραβείο παρέλαβε η κα. Κορδάκη Αικατερίνη Μαρία, Μέλος Δ.Σ και η κα. Φόρτη Μαρία, Υπεύθυνη marketing.

Η NIKO-Helm Hellas, η ισχυρότερη ελληνική βιομηχανία στα συστήματα διακίνησης και κύλισης, με την συγκεκριμένη βράβευση επιβεβαιώνει ότι η επιχειρηματική της δραστηριότητα συνδέεται με υγιή αναπτυξιακή πορεία και με άριστους δείκτες οικονομικής βιωσιμότητας, μέσα σε μία περίοδο συνεχιζόμενης οικονομικής ύφεσης για τη χώρα.

CONTACTS